JVC
spacer
spacer spacer
spacer
adapter
spacer
AyacLab Web Development

 Állásajánlat

 Külföldi referenciák

 Magyar referenciák

In English

A fotós oldalam: Moksa Photo spacer

spacer
spacer
Magamról Munkám Hobby Linkek spacer Login
spacer
spacer

llsajnlat

Hadd oszlassak el egy tvhitet, miszerint az interneten teltett a piac. Sokan mondjk, hogy manapsg mr boldog, boldogtalan is weboldalt kszt s lehetetlensg labdba rgni. Ez rszben igaz is, de csak rszben. Nagy a verseny, sok cg knl vltozatos szolgltatsokat, de mint brmely ms munknl itt is csak az lehet sikeres hosszabb tvon, aki kell odafigyelssel, szakrtelemmel vgzi ezt, mindemellett a meglv zleti kapcsolatait is ennek megfelelen polja, pti.

A vilghl folyamatosan vltozik s ezrt lass folyamat, mire az emberek kezdik megrteni, megtanulni mikppen kell az internet aktulis vvmnyait hasznlni. ppen ezrt mindig van lehetsg arra, hogy olyan dologba fogjunk ami - akr jdonsgnl fogva is - eladhat a piacon. Ez az egyik legrugalmasabb kzeg ahol akr egy v alatt is millikat megmozgat riscgg nhet valaki de ugyangy el is tnhet a millik kztt.

Clom egy olyan szolgltats kr kiptse, ami meglhetst biztost annak aki dolgozik vele s tkletes megelgedettsget annak aki ezt hasznlja, lehetleg gy, hogy mindenki jl jrjon. A rvid tv, gyors haszonszerzs nem az n asztalom, tbbre tartom a megalapozott, bizalomra pl kapcsolatokat s maximlis felelssg vllalst annak az anyagnak a minsgrt amit kiadok a kezem all s ezt elvrom munkatrsaimtl is.

Ha egyetrtesz a fennt lertakkal s gy rzed megvan benned a kell lelkeseds, kreativits, az apr rszletekre odafigyels kpessge, ha beszlsz ms nyelve(ke)t, rendelkezel annyi alapismerettel, hogy egyszerbb weboldalt elkszts, de segtsgre lenne szksged ahhoz, hogy komolyabb munkkat is elvllalhass, nem utols sorban szeretnl velnk dolgozni, akkor kldd el a fnykpes nletrajzodat az email cmre.

spacer

Valid HTML 4.01 Transitional


spacer
3.236.207.90
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) spacer
 

AyacLab Web Development - egyedi honlap készítés, karbantartás