JVC
spacer
spacer spacer
spacer
adapter
spacer
AyacLab Web Development

 Hobby

 Linkek

 Login

 Magamról

 Munkám

In English

A fotós oldalam: Moksa Photo spacer

spacer
spacer
Magamról Munkám Hobby Linkek spacer Login
spacer
spacer

Isten hozott!

rlk, hogy megtalltad a lapomat az internet rengetegben. Remlem nem veszed zokon a tegez hangvtelt, de gy taln egyszerbb a kommunikci, meg nem is annyira hivatalos. Ha weboldalt szeretnl kszttetni vagy egyb internetes szolgltatsra lenne szksged, akkor j helyen jrsz. Ha csak rlam akarsz tbbet megtudni, gy is megtallhatod amit keresel.

Mi is ez az egsz AyacLab? Mondhatjuk gy is, hogy egy internetes magn vllalkozs elnevezse, de az gy tl egyszer lenne. Hossz t vezetett idig. Mg valamikor a 80-es vek kzepn, a Commodore hskorszakban (a legtbb mai gyereknek mr valsznleg fogalma sincs mi az, legfeljebb szmtgp mzeumban lthatnak ilyesmit), a kazetts egysgek vagy jobb esetben a 5.25 inch-es, valban hajlkony floppy lemezek vilgban kezddtt. Egy dlutn, az Orszgh fle Angol-Magyar kzisztrral a kezemben azon gondolkodtam mi legyen a Nick-em, mely azon rvid becenv, amit a szmtgpes megszllottak hasznltak a krelmnyaik vagy ppensggel a jtkok top listjn elrt eredmnyek szignjaknt. Eleinte Remington voltam, az reg rgpnk utn szabadon, de aztn hamar rjttem, hogy ez nem tl clszer, amikor a haverok elkezdtek cikizni a borotvlkozssal (akkoriban llandan a Remington borotvkat fnyeztk a tv reklmokban). Klnben is, ezt mr valaki kitallta, egyedi nvre volt szksgem... hmm... Aya... az elg rvid (be lehet rni a hrombets toplistba is! :) ), meg jl lehetne kombinlni a betkkel AYA, csak semmi rtelme. Megnztem a sztrban, ott talltam egy olyat, hogy ayah, amely hindu dajkt jelent. Ez elvgre nem is olyan rossz, hiszen ha jl belegondolok idm nagy rszben valamilyen szinten mg most is szmtgpek gyes-bajos dolgaival foglalkozom, mondhatni pesztrlom ket s felhasznlikat. A h-bet ezrt tvltozott c-re, mely a computer rvidtse. Az Ayac becenevem a mai napig is fennmaradt, de egy Lab vgzdssel is kiegsztettem (labor, laboratrium, laboratory), nehogy sszekeverjenek valami hentai rajzfilm figurval...

Ht ennyi a trtnet. Nzz krl btran! A Munkm gomb alatt lthatsz a jelenleg is aktv munkim kzl prat, melyeket a sajt szerveremen zemeltetek, s minden egyes rszt magam ksztettem (elvi vzlat, grafika, programozs, adatbzis, hosting). Szeretek fotzni, melyhez most mr profi, tkrreflexes Canon gpeket hasznlok, klnfle objektvekkel. A lapjaim kpanyagt is tbbnyire ezek segtsgvel lltom el, a fnykpezgpem most mr nlklzhetetlen munkaeszkzz vlt.
Vgl, de nem utols sorban, a megfelel jelsz felhasznlsval be lehet lpni a lapom egy elklntett rszbe, ahol figyelemmel ksrhet az egyes lapok mkdse. Ez azoknak rdekes akik az n berkeimben vettek ignybe valamilyen szolgltatst.

spacer

Valid HTML 4.01 Transitional


spacer
3.235.60.197
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) spacer
 

AyacLab Web Development - egyedi honlap készítés, karbantartás