JVC
spacer
spacer spacer
spacer
adapter
spacer
AyacLab Web Development

 Fotózás

   Természet

   Portré

   Állatok

   Növények

   Építészet

   Egyéb

   Kõbánya Blues

   Motorok

   Esküvõk

 Karate

 Tánc

   Bohém boogie

In English

A fotós oldalam: Moksa Photo spacer

spacer
spacer
Magamról Munkám Hobby Linkek spacer Login
spacer
spacer

Fotk

Mindig is kedveltem a fotzst, de sokig szmomra gyakorlatilag elrhetetlennek lomnak tnt, s bonyolultnak tartottam a hagyomnyos, film alap gpeket, a film elhvst. Profi munkhoz egy komolyabb labor kell, idignyes, drga s csak a vgn derl ki igazn, hogy milyen lett a ksz m. Ksbb aztn lassan kezdett trt hdtani a digitlis fotzs s a gpek is vgre viszonylag elrhet rkategriba kerltek. A technika segtsgvel a fotk azonnal elkszlhettek s lehetett vgre ksrletezni.

Az els, akkor mg igazn minsginek szmt gpem egy Olympus C-3000 Zoom volt, ami br mg jcskn elmaradt az akkori profi masinktl, rendelkezett nhny manulisan is llthat funkcival s kortrsaihoz kpes kivl kpeket lehetett vele kszteni. Ezutn lptem be a flprofi ill. profi tkrreflexes gpek vilgba. A fotsok nagy rsze Canon vagy Nikon gpeket hasznl, ht n a Canon-nl tettem le a voksot. A mai vzak tbbsgvel mr nagyon j minsg kpet lehet kszteni, nincs igazn nagy klnbsg kzttk, ami igazn szmt, az az objektv s persze maga a fots, megltja-e azt amit kell s tud-e lni a szmra knlkoz lehetsggel.

A bal oldali menbl lehet vlasztani tmt, remlem lesz majd olyan kp, amivel sikerl tadni valamennyit abbl az lmnybl, ami akkor rt, amikor a fott ksztettem. Kellemes utazst...

Canon 20D
spacer

Valid HTML 4.01 Transitional


spacer
3.235.60.197
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) spacer
 

AyacLab Web Development - egyedi honlap készítés, karbantartás